Prijzen

Simpel, drie pakketten

 

Bij ITHH kunt u, naast het bouwen van uw site, deze ook laten hosten en het onderhoud laten verzorgen. Wij maken een prijsafspraak die bij u past, onderstaande voorbeelden kunnen dus altijd aangepast worden.

FAQ

Veel Gestelde Vragen

Zijn de prijzen voor de bouw van de website vast?

Neen, zeker niet. De genoemde prijzen zijn richtprijzen. In overleg wordt de definitieve prijs voor de bouw van de website vastgelegd. Elke situatie is immers anders, evenals de wensen en eisen van de klant.

Wat houdt het onderhoud in?

Onder onderhoud verstaan we het up to date houden van de CMS software en de server. Bij crashes is de site weer snel up to date. Ook kleine toevoegingen en wijzigingen vallen onder het onderhoud. In overleg wordt bekeken wat de klant kan doen en wat ITHH hierin kan betekenen.

Wat is er nog meer mogelijk?

Naast de bouw en het onderhoud biedt ITHH nog vele andere mogelijkheden:

SSL Certificering

Google Analytics

Aanvullende plugins

Wat is een responsive website?

Dit is een website die zich aanpast aan alle schermformaten zodat navigeren en lezen optimaal mogelijk zijn op elk apparaat waarop de website kan worden bezocht.

Kan ik zelf mijn website beheren?

Websites die door ITHH zijn gerealiseerd, kun je zelf beheren. Onze websites zijn gebouwd met het  CMS WordPress en Divi. Als je dit liever niet wilt, neemt ITHH het beheer over. Sommige bedrijven kiezen voor het zelf beheren, waarbij anderen dit liever juist niet zelf doen. De keus ligt bij jezelf.

Ik ben geïnteresseerd. Hoe nu verder?

Stuur een email of bel gewoon voor een vrijblijvende afspraak! En mocht u onverhoopt toch niet door willen gaan, even goede vrienden. En de verkregen kennis is dan weer mooi meegenomen!

Neem Contact op

ITHH Webdesign & Hosting
Leliestraat 41, 7419 CT Deventer
06- 17 10 75 32
info@ithh.nl
KvK: 67661645
BTW: NL001649387B82