• ITHH Webdesign & Hosting

  Een mooie website voor een mooie prijs. Voor particulieren, MKB en stichtingen. Inclusief Domeinnaam, Hosting en Onderhoud.

 • Duidelijke comunicatie, snel en deskundig

  Na een goed gesprek heeft u binnen korte termijn een mooie site. Naar uw eigen wensen en gedachten.

 • Wacht niet langer
  maar ga voor succes

  Met uw eigen website kunt u sneller uw doelstelling halen. Laat mensen weten wie u bent en waarvoor u staat!

Ook voor U

Voor elk probleem 
is een oplossing

Denkt u dat er voor u geen website te maken is? Toch kan ITHH 
voor u de oplossing zijn. Elk probleem is een uitdaging. 

ITHH bouwt nu ook complete Webshops! Van instellen, tot producten en betaalmethodes. Tegen een vast bedrag per maand, dus geen eenmalige kosten vooraf.

Nu met een complete Webshop

Voor alle branches

Of u nu een eenmansbedrijf runt, een vereniging vertegenwoordigt of een stichting beheert, ITHH heeft altijd een mooie website voor u.

Dienstverlening

Aangezien de opdrachtgever weinig tekst had om zijn website te "vullen", is gekozen om via foto's te laten zien wat zijn kracht en sterkte is. Via slideshows is de website levendig gehouden, zwart zorgt voor een extra accent. Tevens is SSL beveiliging gebruikt.

Online Verkoop

Een mooi voorbeeld van een simpele "verkoop" site. Niet een complete webshop, maar wel een mogelijkheid voor bezoekers om items te bekijken en te kopen. Via een gebruikersvriendelijke plugin kan de winkel simpel worden uitgebreid.

Multi Sportvereniging

Een sportvereniging met 3 afdelingen. Wat doen we, word je ook lid? Een goede presentatie is belangrijk. Inclusief documenten verkeer van de diverse commissies, rekening houdende met de huidige AVG. Veilig en makkelijk!

Niet alleen .nl

Naast .nl websites kan ITHH ook andere extensies verzorgen. Bijvoorbeeld .org voor (hulp)organisaties of .nu voor ACTIE(VE) websites. In een andere taal of meerder talen. Immers, het internet heet niet voor niets www (wereldwijde web).

Horeca

Klanten kunnen op de website de producten bekijken. Tevens een mogelijkheid Acties en Stunts aan te kondigen. Via een Nieuwsbrief krijgen geïnteresseerden elke maand de laatste Acties in hun mailbox.

Advies

Elke pagina vertegenwoordigt een deel van de kennis die kan worden overgedragen. Via zogenaamde "call-to-action" buttons wordt de bezoeker geprikkeld om contact op te nemen. De kleurstelling is rustig en consequent.

 

Flower Stylist & Photography

Bloemwerk en (Bruids)fotografie. Samen in één site. Overzichtelijk gepresenteerd, met veel (grafische) voorbeelden en bijbehorende prijzen. Met mooie verslagen die de klant zelf kan plaatsen. Laat zien wat je kunt! Presentatie, Presentatie.

Crowdfunding

Een jonge sporter, net beginnend. Bijna aan de top. Natuurlijk geen geld voor duren spullen. Via Crowdfunding probeert hij zijn uiteindelijke doel te bereiken. Pakkende teksten, Website-in-Website (iFrame) en actuele Saldo informatie.

Stichting

Een website hoeft niet altijd te worden gemaakt voor verkoop van producten of een dienst. Ook non-profit doeleinden zijn natuurlijk mogelijk. Na enkele jaren een nieuwe update, nu met iDEAL integratie.

Educatie

Uw passie overdragen aan anderen. Dat kan prima via een website. Met kleurrijke afbeeldingen en een duidelijke menu structuur. Oneindig uitbreidbaar, want u staat natuurlijk niet stil! Na een restyling nu ook met Google Formulieren.

Artistiek

Een digitale galerij. Simpel en makkelijk zelf aan te vullen. Wijzig de volgorde, verwijder (verkochte) objecten. Door professionele plugins kunt u zich bezighouden met wat u het beste kan: uw passie volgen. Van Joomla omgezet naar Wordpress.

Rouw- en verliesbegeleiding

Rouwbegeleiding, een heftig onderwerp. De inhoud aanpassen aan het gevoel en vooral niet te "verkoopachtig" maken. Rustgevende beelden, geduldige teksten. Je inleven in het onderwerp. Aandacht voor detail en toch het gehele plaatje onder de aandacht brengen.

Masterclasses & Events

Organiseer Events voor bedrijven en particulieren. Met een simpel inschrijf formulier via Google Formulieren. Mooi ingepast in de website, met antwoorden kant en klaar direct beschikbaar. Voor een succesvol event!

Complete Webshop

Online verkopen. Compleet met iDeal betaling, verzendkosten en variabele producten. Netjes in meerdere categorieën. Als shop naast je eigen algemene website, of gewoon apart. Altijd uitbreidbaar, zodat de shop kan groeien naar de vraag van de klanten.

Enkele websites kunnen ondertussen verhuisd zijn naar een andere Hostingpartij, of de eigenaar heeft besloten zijn/haar activiteiten te stoppen. Voor deze websites is dan ook geen link beschikbaar.

Nieuwsgierig?

of mail naar info@ithh.nl

Nog wat meer informatie nodig?

Alles op een rijtje.

Bedrijf

 • Leliestraat 41
 • 7419 CT Deventer
 • KvK: 67661645
 • BTW: NL001649387B82