• ITHH Webdesign & Hosting

  Een mooie website voor een mooie prijs. Voor particulieren, MKB en stichtingen. Inclusief Domeinnaam, Hosting en Onderhoud.

 • Duidelijke comunicatie, snel en deskundig

  Na een goed gesprek heeft u binnen korte termijn een mooie site. Naar uw eigen wensen en gedachten.

 • Wacht niet langer
  maar ga voor succes

  Met uw eigen website kunt u sneller uw doelstelling halen. Laat mensen weten wie u bent en waarvoor u staat!

Ook voor U

Voor elk probleem 
is een oplossing

Denkt u dat er voor u geen website te maken is? Toch kan ITHH 
voor u de oplossing zijn. Elk probleem is een uitdaging. 

ITHH bouwt nu ook complete Webshops! Van instellen, tot producten en betaalmethodes. Tegen een vast bedrag per maand, dus geen eenmalige kosten vooraf.

Nu met een complete Webshop

Voor alle branches

Of u nu een eenmansbedrijf runt, een vereniging vertegenwoordigt of een stichting beheert, ITHH heeft altijd een mooie website voor u.

Dienstverlening

Aangezien de opdrachtgever weinig tekst had om zijn website te "vullen", is gekozen om via foto's te laten zien wat zijn kracht en sterkte is. Via slideshows is de website levendig gehouden, zwart zorgt voor een extra accent. Tevens is SSL beveiliging gebruikt.

Online Verkoop

Een mooi voorbeeld van een simpele "verkoop" site. Niet een complete webshop, maar wel een mogelijkheid voor bezoekers om items te bekijken en te kopen. Via een gebruikersvriendelijke plugin kan de winkel simpel worden uitgebreid.

Horeca

Klanten kunnen op de website de producten bekijken. Tevens een mogelijkheid Acties en Stunts aan te kondigen. Via een Nieuwsbrief krijgen geïnteresseerden elke maand de laatste Acties in hun mailbox.

Advies

Elke pagina vertegenwoordigt een deel van de kennis die kan worden overgedragen. Via zogenaamde "call-to-action" buttons wordt de bezoeker geprikkeld om contact op te nemen. De kleurstelling is rustig en consequent.

 

Stichting

Een website hoeft niet altijd te worden gemaakt voor verkoop van producten of een dienst. Ook non-profit doeleinden zijn natuurlijk mogelijk. Na enkele jaren een nieuwe update, nu met iDEAL integratie.

Educatie

Uw passie overdragen aan anderen. Dat kan prima via een website. Met kleurrijke afbeeldingen en een duidelijke menu structuur. Oneindig uitbreidbaar, want u staat natuurlijk niet stil! Na een restyling nu ook met Google Formulieren.

Artistiek

Een digitale galerij. Simpel en makkelijk zelf aan te vullen. Wijzig de volgorde, verwijder (verkochte) objecten. Door professionele plugins kunt u zich bezighouden met wat u het beste kan: uw passie volgen. Van Joomla omgezet naar Wordpress.

Nieuwsgierig?

of mail naar info@ithh.nl

Nog wat meer informatie nodig?

Alles op een rijtje.

Bedrijf

 • Leliestraat 41
 • 7419 CT Deventer
 • KvK: 67661645
 • BTW: NL137231507B01